Utasbiztosítás – belföldön is biztonságban

Utasbiztosítás - mindig kéznél, akár mobilon is!A tény, hogy a nyár már végleg elbúcsúzott és az időjárás a komorabb arcát mutatja, nem jelenti azt, hogy a négy fal közé kellene húzódnunk. Bár a nappalok hossza rövidül, az őszi és téli hónapok is át tudják adni a természet varázslatos szépségeit, amelyeket érdemes felfedezni. Egy őszi-téli hétvégi kirándulás vagy akár egy meghosszabbított hétvége ideális lehetőséget kínál arra, hogy kiszakadjunk a mindennapi rutinból, és új kalandokra induljunk.

Aktív programokat keresve a családé, barátoké lesz ilyenkor a főszerep. Legyen szó egy csendes belföldi település felfedezéséről, egy pezsgő nagyváros meglátogatásról vagy egy természetközeli kirándulásról, a hosszú hétvégék mindig ígéretes lehetőségeket kínálnak a feltöltődésre és a pihenésre. De vajon gondoltunk-e már arra, hogy milyen fontos szerepet játszhat az utasbiztosítás a belföldi utazásaink során? Nézzük meg, miért érdemes komolyan venni ezt a témát!

Belföldi utazások – mert a biztonság sosem mellékes!

Sokan gondolják úgy, hogy belföldön nem szükséges utasbiztosítást kötni. Váratlan események, balesetek vagy egészségügyi problémák azonban bárhol és bármikor bekövetkezhetnek. Nem is gondolnánk, hogy ilyenkor az utasbiztosítás milyen nagy segítségünkre lehet! A társadalombiztosítás nem mindig és nem mindenre nyújt fedezetet. Egy jól megkötött utasbiztosítás többek között

  • kártérítést nyújthat balesetből eredő műtétek esetén, és fedezheti a rehabilitáció költségeit,
  • térítést nyújthat a baleset miatt kieső jövedelemre, folyamatos kórházi ápolásra,
  • fedezheti a keresés-mentés, betegszállítás, beteglátogatás költségeit,
  • térítést adhat elveszett személyi okmányok pótlására vagy akár a kerékpár rongálódására,
  • tartalmazhat jogi segítségnyújtást, felelősség- és útlemondási biztosítást is.

Egy városlátogatás során rengeteg új élményben lehet részünk, felfedezve a turisztikai látványosságokat, a múzeumokat, kiállításokat, élvezve a helyi gasztronómiát, de sajnos a lopások kockázata is megnő a tömegben. Az utasbiztosítás ebben az esetben is a segítségünkre lehet, hiszen fedezheti az elveszett vagy ellopott tárgyaink értékét. Így nyugodtan élvezhetjük a város szépségét és kultúráját, anélkül, hogy állandóan a biztonság miatt aggódnánk.

Összefoglalva, az utasbiztosítás kiváló döntés egy hosszú hétvégére, akár a csendes városkák, a nyüzsgő nagyvárosok vagy a természet közelsége a célunk.

Ne hagyjuk a véletlenre a pihenésünk biztonságát, legyünk előrelátók, és gondoskodjunk az utasbiztosításunkról, hogy a feltöltődés és pihenés valóban zavartalan lehessen! Kalkulátorunk segít megtalálni a legmegfelelőbb biztosítást egyénileg vagy az egész család számára!

Kellemes időtöltést kíván az Eurorisk csapata!

https://www.eurorisk.hu/calculation/utas-biztositas



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft